Contact rapid: 0749.430.012

Lavoar clasic rotund Azzurra Victorian Style

319 (pret incl. TVA)

Design clasic și rafinat

Lavoar clasic rotund Azzurra Victorian Style

Gamele de obiecte sanitare Giunone și Jubilaeum, create de arhitectul Marisa Grifone, se regăsesc intr-o colecție complexă, având la bază un design clasic și rafinat.

 

Influențele designului european și oriental își lasă amprenta asupra colecției Victorian Style, acestea fiind de regăsit într-un echilibru armonios. Inspirată din trecut și completată de elemente moderne, practice, Victorian style acoperă cele mai diverse preferințe în materie de design.

Apa reprezintă o resursă vitală pentru întreaga omenire: este regenerabilă, dar nu infinită și nu trebuie risipită. Astfel ne revine tuturor responsabilitatea de a o proteja prin acțiunile mici de zic cu zi. Pentru acest lucru Azzurra a luat măsuri pentru economisirea apei. În mod special gama de toalete suspendate din colecția Jubilaeum a primit certificarea pentru capacitatea sa de a efectua o singură spălare cu o capacitate de până la 2,7 litri. Acest lucru este posibil datorită sistemului combinat al toaletei și a cisternelor patentate și certificate de Azzurra.

Specificații

 

Dimensiuni:

  • înălțime: 18 cm
  • diametru: 45/48 cm
Brand

Azzurra

Stil

clasic

Formă

rotund

Tip montaj

pe blat, pe mobilier

Material

ceramică

Colecție

Victorian Style

Tip produs

lavoare

Dimensiune

ø48xh18, ø45xh18

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.