Contact rapid: 0749.430.012

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid, oriunde în România. Pentru comenzi a căror valoare depășește suma 500 de lei livrarea este gratuită. Comenzile a căror valoare este sub 500 lei au un cost suplimentar de livrare de 30 lei (inclusiv TVA).

Termenul de livrare este în mod uzual de 3 zile lucrătoare, dar termenul real va fi comunicat în momentul confirmării comenzii. Plata produselor se face ramburs, la livrarea coletului de către curier, prin intermediul curierului, care vă va elibera o chitanță în acest sens.

IMPORTANT: vă recomandăm ca în momentul primirii pachetului să verificați integritatea coletului și conținutului acestuia împreună cu curierul. Noi trimitem produsele în cea mai bună stare, dar este posibil ca acestea sa sufere deteriorări în timpul transportului. Dacă există produse deteriorate, vă rugăm să specificați pe documentele de livrare neconformitățile observate împreună cu reprezentantul curierului și să păstrați o copie semnată de acesta, pentru a ne ajuta să remediem ulterior situația creată.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.