Contact rapid: 0749.430.012

Lavoar ultramodern suspendat Azzurra Thin

262381 (pret incl. TVA)

Design inovativ dominat de un efect “plutitor”

Golește
  

Lavoar ultramodern suspendat Azzurra Thin

Gama de produse sanitare Thin a fost creată din dorința de a obține niște obiecte unice, dominate de un efect “plutitor”.
Thin reprezintă un proiect alcătuit din peste 20 de articole diferite, printre care WC-uri, bideuri, monoblocuri, chiuvete și chiuvete suprapuse. O gamă largă de obiecte sanitare cu diferite dimensiuni permite plasarea acestora în orice tip de baie, având un design contemporan cu o obsesie pentru proporțiile care creează forme ușoare și subțiri.

 

Această nouă abordare a designului și anume conturul curbat al ceramicii oferă o “expresie tehnică” mai mare, iar finisajul de un alb mat este transformat într-un element de design specific acestei colecții. În 2011, Thin a câștigat premiul Good Design și a obținut o nominalizare în cadrul competiției “Designpreis Deutschland 2011”.

Thin reprezintă colecția în care proiectul de economisire a apei Azzurra a produs cele mai bune rezultate, oferind o spălare completă, folosind până la 2,7 litri de apă. Acest lucru este posibil datorită sistemului combinat al toaletei și a cisternelor patentate și certificate de Azzurra.

Specificații

 

Dimensiuni:

  • înălțime: 14/15 cm
  • lățime: 45/50 cm
  • adâncime: 60/75/110 cm
Brand

Azzurra

Stil

contemporan, minimal, modern

Dimensiune

60x45xh14, 75x45xh14, 110x50xh15

Formă

dreptunghiulară

Tip montaj

pe perete

Material

ceramică

Colecție

Thin

Tip produs

lavoare

Străpungere robinet

DA, NU

Updating…
  • Niciun produs în coș.