Contact rapid: 0749.430.012

Vas bideu ultramodern suspendat Azzurra Thin

274 (pret incl. TVA)

Design inovativ dominat de un efect „plutitor”

Vas bideu ultramodern suspendat Azzurra Thin

Gama de produse sanitare Thin a fost creată din dorința de a obține niște obiecte unice, dominate de un efect “plutitor”.
Thin reprezintă un proiect alcătuit din peste 20 de articole diferite, printre care WC-uri, bideuri, monoblocuri, chiuvete și chiuvete suprapuse. O gamă largă de obiecte sanitare cu diferite dimensiuni permite plasarea acestora în orice tip de baie, având un design contemporan cu o obsesie pentru proporțiile care creează forme ușoare și subțiri.

 

Această nouă abordare a designului și anume conturul curbat al ceramicii oferă o “expresie tehnică” mai mare, iar finisajul de un alb mat este transformat într-un element de design specific acestei colecții. În 2011, Thin a câștigat premiul Good Design și a obținut o nominalizare în cadrul competiției „Designpreis Deutschland 2011”.

Thin reprezintă colecția în care proiectul de economisire a apei Azzurra a produs cele mai bune rezultate, oferind o spălare completă, folosind până la 2,7 litri de apă. Acest lucru este posibil datorită sistemului combinat al toaletei și a cisternelor patentate și certificate de Azzurra.

Specificații

 

Dimensiuni:

  • înălțime: 33 cm
  • lățime: 36 cm
  • adâncime: 56 cm

 

Kitul de fixare este inclus în preț

Brand

Azzurra

Stil

contemporan, modern

Formă

oval

Tip montaj

pe perete

Material

ceramică

Colecție

Thin

Tip produs

vase bideu

Model bideu

suspendat

Dimensiune

56x36xh33

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.