Contact rapid: 0749.430.012

Cadă freestanding minimalistă Azzurra Tulip

6,307 (pret incl. TVA)

Minimalism, eleganță, funcționalitate

Stoc epuizat

Cadă freestanding minimalistă Azzurra Tulip

Inspirată din designul scandinav simplu și esențial, colecția de articole sanitare Tulip de la Azzurra este caracterizată de un melanj armonios de eleganță, forme organice pure și funcționalitate. Elemente din natură sunt transpuse într-un design minimalist fin, al cărui contur pronunțat mărește expresivitatea materialului ceramic, reușind astfel să îmbine delicatețea cu soliditatea formei obiectului.

 

Senzualitatea, feminitatea și ospitalitatea reprezintă conceptele cheie pe baza cărora a fost proiectată gama de articole sanitare Tulip. Produse de un standard exemplar, cu caracteristici tehnice și estetice de înaltă calitate.

Colecția cuprinde patru tipuri de lavoare care cuprind următoarele variante de montaj: aplicat pe perete, așezat pe blat, semi-îngropat, pe suport sau freestanding. Chiuveta este realizată ca o singură bucată; din punct de vedere tehnic este un produs foarte dificil de fabricat și reprezintă o expresie eficientă a expertizei companiei. Lavoarul de tip independent poate fi așezat pe blat sau pe un suport din ceramică sau din lemn.

Gama este completată de vase WC, vase bideu și două căzi de baie. Tulip face parte din proiectul de economisire a apei, care se axează asupra crizei apei. Astfel AZZURRA a luat măsuri pentru a putea trage apa WC-ului cu doar 3 litri de apă. Acest lucru este posibil datorită sistemului combinat al toaletei cu cisterne patentate și certificate de Azzurra.

Specificații

 

Dimensiuni:

  • înălțime: 59 cm
  • lățime: 85 cm
  • adâncime: 190 cm
Brand

Azzurra

Stil

contemporan, minimal, modern

Dimensiune

190x85xh59

Formă

dreptunghiulară

Tip montaj

pe podea

Material

ceramică

Colecție

Tulip

Tip produs

căzi freestanding

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.