Contact rapid: 0749.430.012

Cadă freestanding clasică Azzurra Victorian Style

2,9993,277 (pret incl. TVA)

Design clasic și rafinat

Golește
  

Cadă freestanding clasică Azzurra Victorian Style

Gamele de obiecte sanitare Giunone și Jubilaeum, create de arhitectul Marisa Grifone, se regăsesc intr-o colecție complexă, având la bază un design clasic și rafinat.

Influențele designului european și oriental își lasă amprenta asupra colecției Victorian Style, acestea fiind de regăsit într-un echilibru armonios. Inspirată din trecut și completată de elemente moderne, practice, Victorian style acoperă cele mai diverse preferințe în materie de design.

Apa reprezintă o resursă vitală pentru întreaga omenire: este regenerabilă, dar nu infinită și nu trebuie risipită. Astfel ne revine tuturor responsabilitatea de a o proteja prin acțiunile mici de zic cu zi. Pentru acest lucru Azzurra a luat măsuri pentru economisirea apei. În mod special gama de toalete suspendate din colecția Jubilaeum a primit certificarea pentru capacitatea sa de a efectua o singură spălare cu o capacitate de până la 2,7 litri. Acest lucru este posibil datorită sistemului combinat al toaletei și a cisternelor patentate și certificate de Azzurra.

Specificații

 

Dimensiuni:

  • înălțime: 60/72 cm
  • lățime: 80 cm
  • adâncime: 170 cm
Brand

Azzurra

Stil

clasic

Dimensiune

170x80xh72, 170x80xh60

Formă

asimetric, oval

Tip montaj

pe picior, pe podea

Material

ceramică

Colecție

Victorian Style

Tip produs

căzi freestanding

Tip finisaj drenaj și picioare

cromat, aur/bronz

Updating…
  • Niciun produs în coș.